طراحی مینی مالیستی خانه ای مناسب مستاجران | بلاگ

طراحی مینی مالیستی خانه ای مناسب مستاجران

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

مجموعه: دکوراسیون و چیدمان

طراح این آپارتمان را تا حد ممکن مینیمال طراحی کرد تا بتوان آن را به راحتی به وضعیت قبلی خود برگرداند. این آپارتمان توسط یک زوج اجاره شده بود. آن‌ها از شرکت طراحی خواستند تا فضایی را برای آن‌ها طراحی کند که بتوان آن را پس از این‌که مدت اجاره آن‌ها به پایان رسید به حالت اولیه خود برگردانند.

طراحی فضاهای مسکونی,دکوراسیون خانه های کوچک


تمام سطوح این خانه به رنگ سفید درآمده اند تا فضا روشن و تمیز به نظر برسد. حتی لوله‌ها، عناصر تاسیساتی، و سیم‌های برق که از سقف بیرون زده‌اند نیز به رنگ سفید درآمده‌اند.

طراحی فضاهای مسکونی,دکوراسیون خانه های کوچک


طراح این پروژه می‌گوید: «ما رنگ سفید را انتخاب کردیم تا شکل کلی فضا محو شود و فضای داخلی تا آن‌جا که ممکن است مینیمال شود. این مسئله باعث می‌شد تا ماهیت فضا بیش از پیش به چشم بیاید.»

طراحی فضاهای مسکونی,دکوراسیون خانه های کوچک


در جلویی خانه رو به اتاق نشیمن و اتاق غذاخوری باز می‌شود، و یک صفحه پروژکتور بزرگ بر روی دیوار روبه‌روی کاناپه خاکستری رنگ است. ویلای خود را مینیمال طراحی کنید، خواندن این مطلب را به طرفداران سبک مینیمال توصیه می کنیم.

در قسمت انتهایی خانه دری در کنار پنجره‌های بزرگ قرار دارد که رو به بالکن کوچکی باز می‌شود که توسط نرده‌های شیشه‌ای محصور شده است، به همین دلیل منظره شهر حتی از درون فضای داخلی خانه نیز مشخص است.

طراحی فضاهای مسکونی,دکوراسیون خانه های کوچک


قفسه های دردار سفید رنگ که در زیر صفحه نمایش قرار دارند با میز غذاخوری ساده که در کنار آشپزخانه مجزای این خانه قرار دارد از نظر بصری هماهنگی بسیار خوبی دارند. اگر می خواهید دفترکار خود را به سادگی به سبک مینیمال طراحی کنید این مطلب را بخوانید.معجزه سفیدی در طراحی یک شرکت 65 متری!

طراحی فضاهای مسکونی,دکوراسیون خانه های کوچک


راهروی موجود در فضای اصلی خانه به اتاق‌های خصوصی منتهی می‌شود که در آن‌جا یک اتاق‌خواب اصلی و یک حمام داخل آن وجود دارد که در فضای انتهایی  راهرو قرار گرفته است.

طراحی فضاهای مسکونی,دکوراسیون خانه های کوچک


قفسه‌های ساده و آزاد در مقابل دیوارهای فضای غذاخوری و فضای مطالعه قرار گرفته‌اند و و فضاهای نگهدارنده زیادی را در اختیار این زوج قرار داده‌اند. طراح این پروژه می‌گوید: «ما سعی کردیم فضا را بسیار انعطاف‌پذیر طراحی کنیم. فضاهای نگهدارنده همگی قابل جابه‌جایی هستند و وقتی قرار داد مستاجر تمام شود می‌تواند از این فضاهای نگهدارنده دوباره استفاده کنند.»فضای مطالعه و فضاهای نگهدارنده در یک سمت راهرو قرار گرفته‌اند و از سوی دیگر اتاق‌خواب و حمام دیگر این خانه دقیقا روبه روی فضای مطالعه و در طرف دیگر راهرو قرار دارند.

روشنایی‌های سفید رنگ در شکل‌های مختلف بر فراز میز غذاخوری، میز مطالعه، و میزهای کناری آویزان شده‌ است.

برای تزریق رنگ های دیگر به این خانه از کوسن‌ها، روتختی، و رومیزی‌ها استفاده شد. هم‌چنین استفاده از صندلی‌های غذاخوری چوبی باعث شده است تا گرما وارد این فضا شود و کمی به ظاهر خانه تنوع داده است.

منبع : chidaneh.com

...
نویسنده : بازدید : 1 تاريخ : شنبه 13 خرداد 1396 ساعت: 9:31